Wie zijn wij?

Ichthus Uitvaartzorg is een begrafenisonderneming in Apeldoorn en Nunspeet met een christelijke achtergrond. De christelijke normen en waarden staan bij ons hoog.

Sjaak Janssen - Begrafenisverzorger

Sjaak Janssen Begrafenisverzorger

Spoedgeval? 06 53 23 73 20

Schopenhauerstraat 155, 7323 LW Apeldoorn info@ichthusuitvaartzorg.nl www.ichthusuitvaartzorg.nl

Mijn naam is Sjaak Janssen, begrafenisverzorger en eigenaar van Ichthus Uitvaartzorg in Apeldoorn. Ik ben geboren op 25 december 1960.

Ontstaan

Na het doorlopen van basis- en middelbare school heb ik het diploma voor uitvaartverzorger behaald bij Stichting Vakexamens Uitvaartverzorging 's-Gravenhage. Na een aantal jaren in de begrafenisonderneming van mijn vader te hebben meegewerkt, heb ik deze onderneming zelfstandig voortgezet vanaf 1987.

Het is niet alleen mijn vak, maar ik ervaar het ook als mijn roeping om mensen bij te staan, waar nodig te steunen en te helpen bij het maken van de soms moeilijke keuzes die een begrafenis en afscheid van een dierbare met zich meebrengt.

Henriëtte Janssen - van Wijngaarden

Henriëtte Janssen - van WijngaardenOverledenenverzorgster en gastvrouw

Spoedgeval? 06 53 23 73 20

Schopenhauerstraat 155, 7323 LW Apeldoorn info@ichthusuitvaartzorg.nl www.ichthusuitvaartzorg.nl

Mijn naam is Henriëtte Janssen-van Wijngaarden. Ik ben geboren op 7 oktober 1967 in Rotterdam.

Mijn passie is de zorg en ben al meer dan 30 jaar werkzaam in verschillende takken van de zorg zoals: somatische, psychogeriatrische, gehandicaptenzorg en de palliatieve terminale zorg. Daarnaast ben ik werkzaam in de begrafenisonderneming van mijn man waar veel te regelen is ook achter de schermen. Verder ben ik in de onderneming gastvrouw en overledenenverzorgster.

Sjaak Janssen

Gert van der VlietUitvaartleider

Spoedgeval? 06 53 23 73 20

Schopenhauerstraat 155, 7323 LW Apeldoorn info@ichthusuitvaartzorg.nl www.ichthusuitvaartzorg.nl

Mijn naam is Gert van der Vliet, begrafenisverzorger en uitvaartleider en werk samen met Sjaak, Henriëtte en Mariòn binnen Ichthus Uitvaartzorg. Leeftijd is 62 jaar en ben geboren in Kampen en nu woonachtig in Elspeet.

Hoe ben ik tot uitvaartverzorger gekomen? Toen mijn moeder zo’n kleine 25 jaar geleden overleed zag ik dingen en zei tegen mezelf ‘dat kan anders’. Ben me gaan oriënteren en heb toen bij Crescendo in Geldermalsen de cursus uitvaartleider gevolgd. Daarna ben ik me gaan toeleggen op het regelen en uitvoeren van begrafenissen en ben zodoende in contact gekomen met de personen die genoemd zijn.

Wat zo mooi en fijn is dat je zaken uit handen kunt nemen bij families welke door een sterfgeval getroffen worden. Het verliezen van een dierbare grijpt diep in. In alle rust en overleg zaken regelen, families begeleiden  en ontzorgen, dat is mijn passie. Samen met genoemde personen willen we u graag van dienst zijn en begeleiden. Informatie en/of het opsturen van een ‘wilsbeschikking’ verzorgen wij graag voor u.